Kézápolás télen - Kézápolás szakértőktől Kispesten

Igen, sajnos ez legtöbbünk problémàja. Télen a nagy hőmérséklet-különbség tönkreteszi kézbőrünket. A kicserepesedett, kipirult, csúnya kezet sok nő inkább dugdossa, kesztyűben tartja, vagy éppen folyton kenőccsel kenni, vajmi kevés eredménnyel.

Sajnos a kezünk bőre nagyon sok időjàràsi viszontagsàgnak van kitéve, igy jobban oda kellene figyelnünk àpolàsàra. Van aki elfelejti bekrémezni , van aki feleslegesnek tartja , van aki pedig csak rossz krémet hasznâl ezért nem hatàsos a kezelés. Ez a probléma nőknél és férfiaknàl ugyanúgy fennàll.

Sokféle technikàval probâlkozunk de sajnos ez mind csak akkor hat, ha kúra szerűen hasznàljuk. A paraffinos kezelés is. Csak akkor hatàsos ha azt az előíràsoknak megfelelően hasznàljuk. Kinek milyen a bőre, attól függ a kúra intenzitàsa. Sajnos tűzoltàsra az sem jó.

Vannak nagyon jó hàzi praktikàk, mint például a konyhàban hasznàlatos olivaolaj használata, amivel esetleg főzés közben egy kis időt is sporolunk. Vagy még a kokusz zsîrból is kenhetünk egy kicsit a kezünkre. Ezen kívűl a hàzi készîtésű krémek is pont olyan jók , mint a feleslegesen vásárolt dága darabok.

Krémből mindenkinek a sajàt bőrtipusâhoz illőt kell vàlasztani. Minél kevesebb benne a tartósítószer és több a bio összetevő annàl jobb. Mindig nézzük meg az összetevőket és ha lehet próbàljuk is ki. Olyat ne vàlasszunk amit nehezen szív be a bőrünk és érzésre sem jó.

És ne felejtsük el a kesztyűt sem, hisz lehet hogy keveset, de védi a kezet a hidegtől.

Ha napi kétszer bekenjük a kezünket reggel este akkor mâr érezni fogjuk hogy jobb a bőrünknek.

Professzionális kézápolás, műköröm építés Budapest 19. kerületében Kispesten.

Műköröm, kézápolás és lábápolás Budapesten.