Szeretnénk elmondani, hogy ez nem egy egyszerű balzsamozás vagy hajpakolás. Pár mondatban ismertetnénk az eljárás menetét. Mindenkinek ajánljuk aki ápolt, fényes élettel teli hajat szeretne. A FELTÖLTŐ MASZK, amit a hajszálak belsejébe juttatunk tele van növényi aminosavakkal,ásványi nyomelemekkel, szőlőmag, kiwi mag kivonattal, amik mind regeneráló hatásúak a sérült rostok pótlására. Sok káros hatás éri a hajunkat és bőrünket, pl.: időjárás, nyáron a sok nap, sós víz, klóros víz, szél, vitaminhiány.


Egy hosszabb betegség után is kicsit viseltes a hajunk.Esetleg növeszteni szeretnénk de mindig vissza törik a vége?

A HAJSZERKEZET ÉPÍTÉS HELEN SEWARD termékekkel egy négy lépésből álló kezelés, ami csak fodrász szalonban végezhető el mert lakossági forgalomba nem hozhatók a termékek.


A kezelés után hajunk sokkal fényesebb,dúsabb hatású,jobb tartású,nem nehezedik el, hiszen belülről tápláljuk a hajat nem csak kívülről mikor esetleg balzsamozzuk.

1. lépés: Megmossuk az AKTIVÁLÓ SAMPONNAL, ami egy különleges tisztítási eljárás mert a sérült, élettelen hajszerkezetet megnyitja.
2. lépés: A FELTÖLTŐ MASZKOT amit a hajra kenünk, ezáltal teljesen a hajszálak belsejébe tudjuk juttatni.
3. lépés: Egy ULTRAHANGOS gép segítségével a FELTÖLTŐ MASZKOT beépítjük a hajszerkezetbe, az INFRA FÉNY segítségével pedig lezárjuk a hajszerkezetet.
4. lépés: A LEZÁRÓ AMPULLÁVAL lefújjuk a hajat, ami grépfruit mag kivonatot tartalmaz és különleges mikro molekuláival védő réteget képez a hajszálakra, hogy minél tovább tartson a hatása.

Miután teljesen bezártuk a hajszálak belsejébe a FELTÖLTŐ MASZKOT ez egy ideig benne is marad attól függően, hogy mennyit van vegyszeresen kezelve a hajunk, pl.: festés, dauer. Ugyanis minden vegyszeres kezelésnél újra megnyílik a hajszerkezet. A kezelés hatása típustól függően 2-4 hónap.


Mindenkinek érdemes egyszer kipróbálni, hogy megtapasztalja mi a különbség egy hagyományos hajpakolás és egy professzionális kezelés között. 

Forduljon hozzánk bizalommal!