Sokszor vagyunk úgy, pláne mi nők, hogy szeretnénk változtatni a külsőnkön, frizuránkon. Pontosan nem tudjuk mit, de szeretnénk. Tanácstalanok vagyunk, mi állna jól az arcformánkhoz. De ennél sokkal több dolgot kell figyelembe venni, ha frizurát esetleg hajszínt szeretnénk váltani.

Nagyon fontos az arcforma de figyelembe kell vennünk pl. közel ülő szemünk van, vagy magas homlokunk esetleg kicsit markáns az arcunk. A testalkatunkat, öltözködési stílusunkat és persze a hajunk minőségét.

Ha a színén szeretnénk változtatni, azt javaslom mindig bízzuk szakemberre mert ha otthon kezdünk bele és esetleg nem jól sikerül, a fodrász sokkal költségesebb lesz, mert neki is több munkája van vele. A hajszíneknél fontos, hogy milyenből milyet szeretnénk, bírja e egyáltalán a hajunk a változtatást. Ezt egy szakember rögtön megmondja. A világosabb hajszínek általában fiatalítanak és lágyítják az arcot ezért a markánsabb arcúaknak javaslom. A sötétebb színek erősítik, markánsítják, ezért erős vonású arcokhoz nem ajánlom, inkább lágy arcokhoz. Nagyon szexi tud lenni. A vörös színek nagyon fel tudják dobni az arcot pláne ha valakinek kék vagy zöld a szeme. Sokkal jobban kiemeli a szemének a színét. Sajnos viszont hamarabb kopnak, mint a többi hajszín.

Ha nemcsak a színén változtatnánk hanem a formáján is akkor vegyük figyelembe, hogy hullámos e a hajunk, vagy egyenes szálú, mert egy párás időbe rögtön összeugrik. Legyen e frufrunk, ha igen milyen?Reggelente mennyi időnk van arra, hogy a frizuránkat megcsináljuk? Vegyük figyelembe az arcformánkat,arcberendezésünket,stílusunkat, hajunk minőségét. De ami a legfontosabb, hogy olyan frizurát válasszunk amivel jól érezzük magunkat. Ne a divat diktáljon. Ne féljünk szakember véleményét és segítségét kérni.
Sok sikert a változáshoz! – A Banyák

Kérdésed van? Segítünk neked! Keress minket bizalommal!