Molnár Brigitta vagyok, szakképzett kéz és lábápoló, gyógypedikűrös. 

 

Bejelentkezés: 06-70-3-666-999

Facebook: Sos Pedikűr

Instagram: sospedikur

 

Munkám során törekszem a  precíz munkára melyet professzionális alapanyagokkal végzek. Számomra elengedhetetlen az elégedett vendég. 

Műkörmös galéria, referencia munkák itt megtekinthetők....

mukormos kispest

 

 

Kézápolás

 •  Műköröm zselé töltés (s) : 8200 Ft
 • Műköröm zselé töltés (m) : 8600 Ft
 •  Műköröm zselé  töltés(L) : 11000 Ft
 •  Műköröm uj szett zselés ( s-m) : 9900 Ft
 •  Műköröm eltávolítás: 3800 Ft
 •  Saját köröm zselével erősítése: 7200 Ft
 •  Gél lakk (s-m) : 7000 Ft
 •  Gél lakk (L) : 7800Ft
 •  Manikűr: 3800 Ft
 •  Kő 80 Ft / db
 •  Matrica 60 Ft / db

                     

Pedikűr 

 •  Kis pedikűr : 4600 Ft (Csak köröm vágás, )
 •  Teljes pedikűr: 7000Ft (Áztatás, köröm vágás, szikés bőreltávolítás, bőrápolás, masszázs)
 •  Gyógypedikűr: 7800 Ft(tyúkszem vagy sarokrepedés vagy benőtt köröm)
 •  Lábra gél lakk egyszínű: 4500 Ft
 •  Gél lakk eltávolítás lábon + köröm vágás: 2400 Ft
 •  Köröm pótlás ( sérült köröm ujra építése) 2100 Ft 
 •  Talp masszázs 30 perc: 3800 Ft
 •  Tyúkszem kiszedés: 1500 Ft - tól
 •  Gombás köröm kezelése. 1500 Ft - Tól
 •  Extra bőrkeményedés: 800 Ft / láb
 •  Gél lakk eltávolítás: 2500 Ft
 •  Elektropedikűr vírusos szemölcs eltívolítás: 7000 Ft tól

Az árak forintban értendők, az ÁFA-t tartalmazzák! A 24 órán belül lemondott időpontok esetén a szolgáltatás árának az 50%-át, a le nem mondott időpontok árának a 100%-át felszámolom a következő alkalommal!

A szakma iránti szeretet, és a hozzám forduló emberek magas színvonalú kezelésének igényéből adódóan tudásom folyamatos fejlesztésére törekszem. Számomra elengedhetetlen az elégedett vendég. vendégeimmel együttműködve, egyéni igényeiket figyelembe véve alakítom ki a kezelések menetét, adok tanácsot az otthoni ápolásra vonatkozóan, illetve szükség esetén orvosi kezelést javaslok.

 

A láb ortopédiai elváltozásai, a kényelmetlen cipő és a mechanikai igénybevétel nem csak esztétikai, de akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak kéz- és lábfejünkön. Ezért fontos rendszeres, szakszerű ápolásuk.bAz egészség mellett az esztétikus megjelenés jelentősége sem elhanyagolható, hisz bizonyára mindenki megtapasztalta már az ápolt és szép külső nyújtotta elégedettség érzését. Munkám során előnyben részesítem a letisztult, szép igényes körmöket.

 

Műkörmös, műköröm Kispest – tanácsaim

A HPV fertőzés nagyon gyakori. Emberről emberre terjed. Nagyobb méretűek, tömegesen alakulhatnak ki olyankor, amikor az immunrendszer legyengült. A közönséges szemölcs legtöbbször az ujjakon, végtagokon alakul ki.

Olvasd tovább

Igen, sajnos ez legtöbbünk problémàja. Télen a nagy hőmérséklet-különbség tönkreteszi kézbőrünket.  A kicserepesedett, kipirult, csúnya kezet sok nő inkább dugdossa, kesztyűben tartja, vagy éppen folyton kenőccsel kenni, vajmi kevés eredménnyel.

Olvasd tovább

Nincs többé lepattogzó körömlakk vagy gyenge töredező köröm, mert itt az új generációs Shellac géllakk köröm megerősítő hatással. Akár 14 napon át tartó karc, kopás és lepattogzásmentes, valódi tartós lakkozás száradási idő nélkül!

Olvasd tovább

A kezünkről megállapítható a korunk, egészségi állapotunk, milyen munkát végzünk, kiegyensúlyozottak vagyunk-e. A kezek akaratlanul is befolyásolják az életünket, így a kéz bőrének és a körmöknek az ápolása rendkívül nagy szerepet kap férfiak és nők esetében egyaránt. Az ápolt kéz a magabiztos fellépés és a jó megjelenés egyik feltétele.

Olvasd tovább

A műkörmök díszítésének variációi végtelenek. A lakkozott mintákon kívül lehetőség van színes porcelánból és színes zseléből készített mintákra is. Használatukkal már a francia végnek sem kell fehérnek lennie, a különféle árnyalatok, a díszítő elemek alkalmazásával teljesen egyedi hatás érhető el.

Olvasd tovább

Sokan meglepődhetnek, de egyre többen készítettnek már a lábműkörmöt is! Eredeti célja a korrekció, csakúgy, mint a kezeknél. Itt legtöbbször akkor tettek műkörömalapanyagot lábkörömre, ha az sérült valamiképp.

Olvasd tovább

Körmeink nem csak ápoltságunkról, ízlésünkről árulkodnak, hanem egészségi állapotunkról is. A körömágyból kinövő körömnek 4-6 hónap kell, mire eléri az ujjvéget, így a körömlemezen 4-6 hónap történéseit követhetjük nyomon.

Olvasd tovább

Manapság egyre jobban elterjedt, hozzá tartozik a szokásos kezelésekhez. Alkalmazásának alapja, hogy a paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet és ezáltal lehetővé teszi hidratáló krémek felszívódását.

Olvasd tovább

A Banya Tanya szépségszalonban várom műkörömre, kézápolásra és lábápolásra vágyó vendégeimet. Kispesten, a 19. kerületben a Jókai utca 2. szám alatt könnyen megközelíthető helyen, az Üllői út mellett található meg szépségszalonunk. Műkörmös munkáim során mindig szem előtt tartom a vendégeim kérését, elképzelését és azt igyekszem maximálisan kiszolgálni. A legújabb műkörmös trendeket követem, illetve beépítem a szolgáltatásaim közé, így mindig a legaktuálisabb műköröm divatot tudom biztosítani. Műköröm készítés mellett vállalok manikűrt és pedikűrt is professzionális szinten. Számomra mindig fontos a körültekintő, maximális manikűr elkészítése. Műköröm készítés mellett természetesen vállalok, műköröm megerősítést, díszítést illetve szükség esetén megszüntetést, eltávolítást is. Műkörmöt nem csak kézre készítek, hanem lábra is szívesen megcsinálom. A köröm elváltozásai esetén is tudok segíteni, forduljon hozzám bizalommal. A köröm egészségének visszaállításában csak a legjobb termékekkel dolgozom, hogy minél gyorsabb legyen a köröm regenerációja. Paraffinos kéz és lábápolás Budapesten a 19. kerületben az elsők között nálam lehetett elérni. Sőt, a vendégeim elmondása szerint jelenleg én biztosítom a legprofesszionálisabb paraffinos kézápolást és lábápolást!

Tanácsra, segítségre van szüksége? Keressen bizalommal telefonon, vagy személyesen Budapesten a 19. kerületben lévő, kispesti Banya Tanya szépségszalonunkban! 

MEGAPORT webkereső portál