Kedves Vendégek!

Mi itt a Banya -Tanyán hosszú évek óta, nap mint nap emberekkel foglalkozunk. A jó kapcsolathoz elengedhetetlen, a tisztelet és a bizalom. Legtöbben tisztába vagyunk az alapvető illem szabályokkal, ennek ellenére sajnos sokszor szembesülünk azzal, hogy nem mindenki tartja tiszteletben, az időnket, egészségünket, megélhetésünket.

Ezért írtunk egy szalon etikettet ami mindenkire vonatkozik!!!

• Bármilyen szolgáltatásra jössz hozzánk ,kérlek a telefonodat ne használd, csak ha nagyon fontos mert akadályozod a munkánkat és a te pihenő idődet.
• Bejelentkezés: Rengeteg lehetőség van a bejelentkezésre. Néha sajnos előfordul, hogy munka közben nem tudjuk felvenni a telefont. További bejelentkezési lehetőségek: SMS, messenger, viber.
• Késés: Kérlek ha késel jelezd nekünk mert lehet, hogy belefér a pár perc de az is lehet, hogy új időpontot kell megbeszélnünk.
• Időpont lemondása: Ha a megbeszélt szolgáltatásra az időpontokat szeretnéd lemondani, vagy módosítani azt kérlek előtte 12 órával tedd meg. Ezen belüli lemondás esetén felszámoljuk az igénybe nem vett szolgáltatás 50% - át.
• Időpont NEM lemondása: Ha nem jössz el az időpontodra és le sem mondod azt ,úgy az igénybe nem vett szolgáltatás teljes árát felszámoljuk. KÉRLEK ÉRTSÉTEK MEG, HOGY AZ IDŐ PÉNZ, NEKÜNK. A KI NEM TÖLTÖTT IDŐT TÖLTHETNÉNK MI IS A CSALÁDUNKAL, ESETLEG MÁS VENDÉGGEL.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A MEGÉRTÉSETEKET ÉS VÁRUNK SZERETETTEL TITEKET:)