Banya-Tanya fodrászat és kozmetika - Budapest 19. kerületében, Kispesten.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703155539

Blog

Mit jelent egy jó frizura?

BanyaTanya Fodrászat
Mit jelent egy jó frizura?

Fontos, hogy jól illeszkedjen az arcformánkhoz, egyéniségünkhöz, stilusunkhoz, hajminőségünkhöz. A frizura alapja a jó hajvágás, melyet egy igazán jó szakember, a fent említett szempontok figyelembe vételével, könnyen kivitelezni tud. 

A hölgyek esetében a vágáson kívűl a hajszín változtatásával is megújulhatunk időről időre. Rengeteg technika áll rendelkezésre, ha meguntuk hajszinünket: lehet teljes festés, melírom, satír, ombre( mely, egy színárnyalási technikát jelent). Köztudott, hogy mindenki azzal elégedetlen ami neki adva van. Akinek göndör haja van, az egyeneset szeretne, akinek egyenes a haja, az jobban örülne hullámos tincseknek.

Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk álmai megvalósításában, legyen az festés, vágás, dauerolás, hajhosszabítás! Vannak akik épp növesztik a hajukat, de nincs türelmük kivárni míg az megnő, nekik segítség lehet a hajhosszabbítás. Előfordul, hogy némely hajak azért nem nőnek a megfelelelő ütemben, mert valamilyen vegyszeres eljárás folytán elvesztették rugalmasságukat, fényüket, tartásukat. Erre is van megoldásunk, nekik találták ki a hajszerkezet újjáépítő kezelésünket, szőlőmagkivonattal, és egyéb növényi aminósavakkal. Szalonunkban természetesen szivesen látjuk a férfi vendégeket is, hiszen mindn fodrászunk rendelkezik férfi és női fodrász képesítéssel is. Sok férfi, gondol egyet, vesz egy hajvágógépet, és otthon letolja magának egyforma rövidre, mondván nem nagy kunszt, ezt bárki meg tudja csinálni. Valóban ez nem nagy kunszt, de ha többre vágyik, és igazán rendezett külsőt szeretne, látogasson el hozzánk, és próbálja ki, milyen az a frizura amit egy szakember készít el, figyelembe véve, mi az ami önnek a legjobban áll az arcához, alkatához, életviteléhez.  

Lelkes kis csapatunk mindenkit szeretettel vár, legyen az hölgy vagy úr vagy gyermek! Jöjjön, próbáljon ki minket, nem fogunk csalódást okozni!