Banya-Tanya fodrászat és kozmetika - Budapest 19. kerületében, Kispesten.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703155539

Blog

Hajszerkezet építés

BanyaTanya Fodrászat
Hajszerkezet építés

Szeretnénk elmondani, hogy ez nem egy egyszerű balzsamozás vagy hajpakolás.

Pár mondatban ismertetnénk az eljárás menetét. Mindenkinek ajánljuk aki ápolt, fényes élettel teli hajat szeretne. A FELTÖLTŐ MASZK, amit a hajszálak belsejébe juttatunk tele van növényi aminosavakkal,ásványi nyomelemekkel, szőlőmag, kiwi mag kivonattal, amik mind regeneráló hatásúak a sérült rostok pótlására. Sok káros hatás éri a hajunkat és bőrünket, pl.: időjárás, nyáron a sok nap, sós víz, klóros víz, szél, vitaminhiány.


Egy hosszabb betegség után is kicsit viseltes a hajunk.Esetleg növeszteni szeretnénk de mindig vissza törik a vége?

A HAJSZERKEZET ÉPÍTÉS HELEN SEWARD termékekkel egy négy lépésből álló kezelés, ami csak fodrász szalonban végezhető el mert lakossági forgalomba nem hozhatók a termékek.


A kezelés után hajunk sokkal fényesebb,dúsabb hatású,jobb tartású,nem nehezedik el, hiszen belülről tápláljuk a hajat nem csak kívülről mikor esetleg balzsamozzuk.

1. lépés: Megmossuk az AKTIVÁLÓ SAMPONNAL, ami egy különleges tisztítási eljárás mert a sérült, élettelen hajszerkezetet megnyitja.
2. lépés: A FELTÖLTŐ MASZKOT amit a hajra kenünk, ezáltal teljesen a hajszálak belsejébe tudjuk juttatni.
3. lépés: Egy ULTRAHANGOS gép segítségével a FELTÖLTŐ MASZKOT beépítjük a hajszerkezetbe, az INFRA FÉNY segítségével pedig lezárjuk a hajszerkezetet.
4. lépés: A LEZÁRÓ AMPULLÁVAL lefújjuk a hajat, ami grépfruit mag kivonatot tartalmaz és különleges mikro molekuláival védő réteget képez a hajszálakra, hogy minél tovább tartson a hatása.

Miután teljesen bezártuk a hajszálak belsejébe a FELTÖLTŐ MASZKOT ez egy ideig benne is marad attól függően, hogy mennyit van vegyszeresen kezelve a hajunk, pl.: festés, dauer. Ugyanis minden vegyszeres kezelésnél újra megnyílik a hajszerkezet. A kezelés hatása típustól függően 2-4 hónap.


Mindenkinek érdemes egyszer kipróbálni, hogy megtapasztalja mi a különbség egy hagyományos hajpakolás és egy professzionális kezelés között. 

Forduljon hozzánk bizalommal!